Akcija
PAKET-ASTRALAGUS-ATRAKTILIS

Proti napetemu trebuhu

18.26 € 14.61 €

Obnovitev želodca in vranice  (astragalus in atraktilis)

Kombinacija obeh skupaj v tekočini (limonada, smuti, čaj) v času med 9h -11h bo popolnoma obnovilo tvojo vranico in z njo želodec ter težave z njim.

Namesto 19 €, plačaj 16 €!

Opis izdelka

Kombinacija Astragalusa in Atraktilisa.

Astragalus je pomemben vir antioksidantov. Ščiti naše telo na več nivojih, zato ga pogosto imenujemo tudi veliki zaščitnik. Izjemno bogat s selenom.
Znatno krepi energijo celic in s tem celo telo, podpira nadledvično žlezo, še posebej, če je že iztrošena. Astragalus krepi tudi timus, torej dviguje cel organizem. Avtomatično se okrepi tudi delovanje ščitnice.
Ima veliko različnih učinkovin in je adaptogeno superživilo.

Astragalus pomaga pri:

  • visokem pritisku,
  • krvnem sladkorju,
  • krepi imunski sistem,
  • naravni aspirin,
  • dobra zaščita pred gripo in prehladi,
  • angini pektoris,
  • po srčnemu infarktu,
  • obolenjih sladkorne bolezni,
  • uravnava potenje.

Osnovni podatki Atraktilisa

Atraktilis je trajnica, ki v višino zraste od 30 do 60 centimetrov. Cveti med julijem in septembrom, sadeže pa obrodi med avgustom in oktobrom. V medicinske namene se uporablja korenina. Ima obliko stisnjene pesti in je dolga od 3 do 13 cm. Barva korenine je sivkasto-rumena ali sivkasto-rjava. Struktura je trdna, zato jo je izjemno težko prelomiti. Je sladkega in pikantnega okusa. Gre za tradicionalno kitajsko rastlino.

Učinkovine Atraktilisa

Ustreza meridianoma vranice in želodca. Močna vranica pomeni tudi polne prsi in poln obraz. Regulira apetit, saj ga pri šibkih spodbuja, pri prekomerno hranjenim pa zavira. Če se ga uživa ob sočasni telesni aktivnosti, pripomore k rasti mišic, saj velja za eno prvih zelišč, ki so jih uporabljali športniki za pridobitev mišic in vzdržljivosti.
Pri ljudeh s šibko prebavo se bodo pozitivni učinki atraktilisa običajno pokazali hitro in učinkovito. Še posebej koristno je njegovo uživanje pri tistih, ki imajo težave z diarejo, napihnjenostjo, bruhanjem, bolečinami v želodcu in omedlevico.
Zelo znan pri pomoči ob preventivi izgube ploda v nosečnosti, saj naj bi dobro zadrževal plod v maternici. Priporoča se po ginekoloških operacijah. Na splošno znan za kakršnokoli zadržanje (mišic, vitaminov, mineralov, tekočin v telesu,…).

Uporaba

Vsako zelišče pol čajne žličke. Pijemo med 9-11h dopoldan. V času vranice. V tekočini, čaju, smutiju.

Poreklo

Kitajska.

Dodatne informacije

Teža 0.375 g